Farmacii

Ce este conceptul "locum"?

Conceptul de "locum" se referă la un tip de angajare temporară sau la un rol de suplinire în industria farmaceutică, și nu numai. Un farmacist locum este un profesionist care lucrează pe o perioadă determinată sau ca suplinitor într-o farmacie, ocupând poziții vacante sau înlocuind farmaciști absenți.

Farmacistul locum poate fi angajat pentru o perioadă scurtă de timp, cum ar fi câteva zile sau săptămâni, sau pentru o perioadă mai lungă, precum luni sau chiar ani, în funcție de nevoile farmaciei. Acest tip de angajare oferă flexibilitate atât pentru farmaciști, care pot alege să lucreze la diverse locații și să experimenteze diferite mediile de lucru, cât și pentru farmacii, care pot suplini absențele și asigura continuitatea serviciilor.

Farmacii înscrise
62
Joburi publicate
12
Farmaciști înscriși
566

Cum funcționează aplicația Locum?

Ai nevoie de un farmacist
pentru o perioadă scurtă de timp, planificată sau neprevăzută
Publici un job
Publici un job

care va fi văzut de toți farmaciștii disponibili din zonă și nu numai

Farmaciștii aplică
Farmaciștii aplică

și poți vedea imediat fiecare candidatură depusă de către cei interesați

Alegi candidatul ideal
Alegi candidatul ideal

în funcție de criterii precum experiența, disponibilitatea sau recenziile primite

De ce sa alegi 3rd Job Locum?
Postul este acoperit

cu eforturi minime: contractul este generat de platformă, trebuie doar să-l semnezi.

Ultimele joburi publicate

Lăzarea
Lăzarea
7 ore
50 lei / ora
*Reprezintă suma totală brută
350 lei
remunerație
Agigea
Agigea
8 ore
45 lei / ora
*Reprezintă suma totală brută
360 lei
remunerație
Cristian
Cristian
5 ore
50 lei / ora
*Reprezintă suma totală brută
250 lei
remunerație
Cristian
Cristian
5 ore
50 lei / ora
*Reprezintă suma totală brută
250 lei
remunerație

De ce sa alegi 3rd Job Locum?
De ce sa alegi 3rd Job Locum?

3rd Job Locum este o platformă digitală de tip locum unde farmaciile pot găsi profesioniști pentru a-i angaja pentru posturi vacante pe termen scurt, creând doar un cont și postând locurile de muncă vacante.

Reprezentații farmaciei pot analiza apoi cererile de la farmaciști calificați și cu experiență, pot selecta cel mai potrivit candidat pentru post și pot comunica cu aceștia prin intermediul platformei. Platforma oferă, de asemenea, o modalitate convenabilă de a gestiona plățile și facturarea.

Utilizarea platformei 3rd Job Locum asigură că farmaciile pot acoperi rapid lipsurile temporare de personal, permițându-le să mențină nivelul de serviciu așteptat de pacienților lor. Este o modalitate simplă și eficientă de a găsi farmaciști calificați și cu experiență și oferă flexibilitate și comoditate ambelor părți.

Vezi aici cum poți crea un cont pentru farmacia ta și cum publica un job.

Viziunea noastră la 3rd Job Locum este de a oferi farmaciștilor opțiuni de lucru flexibile care să se potrivească stilului lor de viață și să le permită să preia controlul asupra carierei lor. Ne străduim să fim principala platformă digitală care conectează farmaciștii cu contracte pe termen scurt la diferite farmacii, asigurându-ne că sunt plătiți la timp, câștigă experiență și își construiesc reputația profesională într-o lume nouă, mai flexibilă.

La 3rd Job Locum, ne angajăm să creăm un impact pozitiv în viața farmaciștilor, oferindu-le oportunități de a atinge echilibrul dintre viața profesională și viața privată, flexibilitate și stabilitate financiară. Ne considerăm responsabili față de următoarele valori fundamentale:

1. Integritate: desfășurăm afaceri cu onestitate, transparență și corectitudine, construind încredere și promovând relații pe termen lung cu farmaciștii noștri și farmaciile partenere.

2. Inovație: îmbrățișăm noi tehnologii și idei pentru a ne îmbunătăți constant platforma, serviciile și procesele, asigurând o experiență de utilizator excepțională.

3. Colaborare: prețuim munca în echipă și colaborarea, încurajând comunicarea deschisă, ascultarea activă și respectul reciproc pentru atingerea obiectivelor comune.

4. Responsabilizare: Credem în capacitarea farmaciștilor noștri de a-și administra singuri timpul și doza eforturile, oferindu-le instrumentele și resursele de care au nevoie pentru a reuși în cariera lor, permițându-le să-și atingă obiectivele profesionale și personale.

5. Orientarea către client: acordăm prioritate nevoilor și așteptărilor farmaciștilor noștri și farmaciilor partenere, străduindu-ne să le depășim așteptările și să oferim valoare în fiecare interacțiune.

Cui se adresează aplicația Locum?
Farmacii independente

Ai nevoie de ajutor pentru a acoperi absențele în echipa ta sau pentru a face față perioadelor aglomerate? Locum este soluția perfectă pentru farmaciile independente care doresc să asigure continuitatea serviciilor și să ofere o experiență de calitate pacienților. Încredințează-ne nevoile tale de personal și vom găsi farmaciștii locum potriviți pentru echipa ta!

Farmacii de lanț

Eficiența operațională și acoperirea adecvată a nevoilor de personal sunt prioritățile tale? Locum.ro este partenerul de încredere care te ajută să găsești rapid și ușor farmaciștii locum potriviți pentru fiecare locație din rețeaua ta. Oferim soluția perfectă pentru a înlocui personalul absent sau pentru a ocupa poziții vacante în filialele tale.

Farmacii de spital

Ai nevoie de farmaciști locum pentru a asigura continuitatea serviciilor și pentru a susține proiectele și departamentele cheie din spitalul tău? Locum îți oferă acces la o bază de date extinsă de profesioniști farmaceutici disponibili și pregătiți să se alăture echipei tale în perioadele de concediu sau în situații neprevăzute. Poți menține un flux de lucru neîntrerupt și poți oferi servicii farmaceutice de înaltă calitate.

Farmacii online

Ai nevoie de farmaciști locum pentru a gestiona comenzile și a oferi consultanță farmaceutică online într-un mod rapid și eficient? Locum.ro este partenerul digital care te ajută să găsești rapid farmaciști locum pregătiți să răspundă nevoilor tale. Simplifică-ți procesele și asigură servicii eficiente clienților tăi cu ajutorul nostru!

Suntem aici pentru a te sprijini în recrutarea personalului de care ai nevoie pentru succesul farmaciei tale!
Suntem aici pentru a te sprijini în recrutarea personalului de care ai nevoie pentru succesul farmaciei tale!

Abonament 1 lună
Abonament 1 lună

50 lei

FĂRĂ TVA

per punct de lucru

Abonament 12 luni
Abonament 12 luni

300 lei

FĂRĂ TVA

per punct de lucru

Comision…
  

50 lei

FĂRĂ TVA

per zi calendaristică de job finalizat cu succes

 

Trimite-ne mesajul tău folosind formularul de mai jos, iar noi îți răspundem în 24 de ore. Nu uita să completezi toate datele tale de contact.